shadow

Efterlysning av visningshundar!

Vi (och SKK) efterlyser hundar till höstens domarkonferens som arrangeras av Svenska Kennelklubben:
Azawakh, Sloughi, Podenco Ibicenco, Podenco Canario och Cirneco dell’Etna är berörda.

Kan du tänka dig att åka till Stockholm och ställa upp med dina hundar (du får ersättning för resan!), hör av dig SNARAST.
Det är inga krav på typiskhet eller tidigare resultat, ALLA är lika intressanta för domarna att titta på!
Då vi vet att det inte finns så många representanter av dessa raser i Sverige hoppas vi att så många som möjligt ställer upp. Tänk på att ju fler hundar som visas, dessto bättre utbildning för våra domare!

Datum: 27-28 oktober 2012
Plats: Stockholm  

Maila till info@grains.se om du vill veta mer eller om du redan nu vill anmäla dig!

One comment on “Efterlysning av visningshundar!

  1. Webmaster

    VIKTIGT! Om ni avstår från att delta för att ni hört eller bara tror att det kan vara negativt för era hundar att vara med på en domarkonferens så vill vi upplysa om att det behöver ni inte vara!
    Det enda negativa för våra raser som kan komma av konferensen är om INGEN ställer upp, för det visar bara att vi som äger dessa raser inte är engagerade nog.

    Denna konferens kommer att ledas av Göran Bodegård, och han vet att styra bort från ”felsökning” av individer. Målet med konferensen är att deltagande domare ska få inpräntat vad som är ”god typ”. Det finns alltså ingen orsak till oro! 🙂

    Om ni kan låna ut hund, men inte vill förknippas med hunden eller bara inte vill vara med personligen inför domarna så kan vi säkert ordna handler.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.