shadow

Arbetsgrupp = Intressegrupp

Hej på er,

Vi vill gärna förtydliga att rasarbetsgrupperna inte bara är skapade för att styrelsen ska ha någon att delegera ut arbete på. Vi kan lika gärna kalla grupperna för intressegrupper.

Om du inte redan vid medlemsansökan berättade vilken eller vilka raser inom GRAINS som du har intresse av, så vill vi att du hör av dig så fort som möjligt till vår sekreterare och meddelar dina raser.

Varför då?
Genom att föra in er medlemmar under rätt ras blir det lättare att få överblick. Ett stort antal medlemmar kan i framtiden leda till att en rasklubb bildas istället för att ni ligger som rasarbetsgrupp under GRAINS.

Dessutom blir det lättare att nå rätt medlemmar med rasspecifik information, vilket alltså även innebär att du som medlem kan känna dig säker på att inte missa någon information som rör din/dina ras/er!

Så har du inte redan sagt till, eller inte vet om du sagt till: Skicka ett mail till Sif redan idag!

Mvh

Styrelsen GRAINS

One comment on “Arbetsgrupp = Intressegrupp

  1. Nu är Podenco-gruppen igång. Vi har haft vårt första möte och är nu redo för att hugga i och arbeta men även att hitta på roliga saker tillsammans och för våra raser. Är ni nyfikna på vilka vi är, vill ni vara med och dra ert strå till stacken? Tveka då inte att ta kontakt med oss.

    Eva

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.